Wednesday, February 26, 2014

Sevgililer Günü'nde Uni Care Kişisel Bakım Serisi ile Sevgilinizi Mutlu Edin‏



sevgililer gunu nde uni care kisisel bakim serisi ile sevgilinizi mutlu edin 1






SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE UNİ CARE KİŞİSEL BAKIM SERİSİ İLE SEVGİLİNİZİ MUTLU EDİN






Kişisel bakımına önem veren kadınları Sevgililer Günü’nde de yalnız bırakmayan Uni Care, birbirinden farklı ürünleriyle kadınlara taze bir cildin kapılarını açıyor. Sevgililer Günü’nde güzelliğine önem veren sevgilinizi Uni Care kişisel bakım serisi ile mutlu edin.




Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri’nin kozmetik markası Uni Care, Sevgililer Günü’nde sevgilisine en güzel hediyeyi vermek isteyenleri sevindiriyor. Uni Care kişisel bakım serisi kadınların taze bir cilde kavuşmasını sağlıyor. Uni Care kişisel bakım serisi içerisinde, makyaj temizleme mendili ve pamukları, göz temizleme diskleri, kulak çubuğu ve vazelin bulunuyor.


sevgililer gunu nde uni care kisisel bakim serisi ile sevgilinizi mutlu edin 2



sevgililer gunu nde uni care kisisel bakim serisi ile sevgilinizi mutlu edin 3



sevgililer gunu nde uni care kisisel bakim serisi ile sevgilinizi mutlu edin 4

Bakımlı Kadınların Tercihi Uni Care Kişisel Bakım Serisi

Özel günlerde, göz makyajına ağırlık vermeyi seven kadınların en büyük problemlerinden biri olan göz makyajı temizliği, Uni Care Eye Disc ile kolaylaşıyor. Sevgililer Günü’nde yapacağınız göz makyajını derinlemesine temizleyecek olan Uni Care Eye Disc, aynı zamanda göz çevrenizi nemlendiriyor ve canlandırıyor. Özel losyonlu formülü ile pamuk ve losyon kullanımına gerek kalmadan göz makyajınızı temizleyen Uni Care Eye Disc, yeşil çay ve kayısı yağı içeren 2 farklı çeşidiyle pratik ve hijyenik bir temizlik sağlıyor.




Uni Care makyaj temizleme mendilleri özel formülü ile cildi makyajdan kolayca arındırıyor. Anti Aging ve All Day Essential olmak üzere 2 farklı çeşidi bulunan Uni Care makyaj temizleme mendilleri, her cilt yapısına uygunluk gösteriyor.




Soğuk kış günlerinde hassaslaşan cilde dost Uni Care Vazelin ise cildin pürüzsüz ve güzel görünmesini sağlıyor. Kişisel bakımına ve sağlığına önem veren kişilerin tercihi Uni Care Vazelin, yoğun formülü ile cildi nemlendiriyor. 


Uni Care kişisel bakım serisi ile Sevgililer Günü’nde hem sevgilinizi hem de sevdiklerinizi sevindirebilir onlara sağlıklı ve tazelenmiş bir cilt hediye edebilirsiniz.


Uni Care Makyaj Temizleme Mendili Satış Fiyatı; 9,5 TL

Uni Care Eye Disk Satış Fiyatı: 12,25 TL

www.eczacibasihijyen.com.tr

*Basın Bültenidir.

No comments:

Post a Comment