Sunday, April 6, 2014

KİMYASAL İÇERMEYEN TEK DOĞAL HİJYENİK KADIN PEDİ SEVENTH GENERATION



kimyasal icermeyen tek do al hijyenik kadin pedi seventh generation 1



KİMYASAL İÇERMEYEN TEK DOĞAL HİJYENİK KADIN PEDİ SEVENTH GENERATION



Doğal içerikli Seventh Generation hijyenik kadın pedi, kadınların özel dönemlerinde yüksek düzeyde koruma sağlayarak sağlıklı bir kullanım sunuyor.




Seventh Generation doğal hijyenik kadın pedleri, özel dönemlerinde kadınların en büyük yardımcısı oluyor. Klor ve benzeri kimyasallar kullanılmadan üretilen hijyenik pedler, buğdaydan elde edilen doğal emici maddeleriyle yüksek koruma sağlıyor.

Seventh Generation’un bedeninize en iyi uyumu sağlamak için özel şekillendirilmiş kanatları ile kadınlar rahat ve özgürce hareket ediyor. Pamuksu dokusu ve özel olarak geliştirilen şekliyle sıvıyı hızla emen Sevent Generation hijyenik kadın pedi, kadınlara en güvenilir kullanımı sunuyor.




kimyasal icermeyen tek do al hijyenik kadin pedi seventh generation 2



14’lü ve 18’li paket seçenekleriyle satışa sunulan Seventh Generation doğal hijyenik kadın pedlerine ailemicinsaglik.com’dan ulaşabilirsiniz.

Seventh Generation ürünlerine; Acarkent Ekobahçe, Etiler ve Teşvikiye Altuğ Eczanesi, Bakırköy Organik mağazası, Bebek Organik mağazası, City Farm mağazaları, Ecolife Vegan Dükkan, Etiler Elif Eczanesi, Etiler E-life Kişisel Bakım mağazası, Etiler Eczanesi, Etiler Happy Nest, Beykoz Organiks mağazası, Bahçeşehir Toy Station mağazası, Ankara Bebeğim Mağazaları- Panora AVM, CEPA AVM, Söğütözü, www.e-bebek.com, www.ailemicinsaglik.com’dan temin edebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için; www.ailemicinsaglik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

*Basın Bültenidir.

No comments:

Post a Comment